Hvem er jeg?

dsc03503.JPGDette e meg: 

Navn:        Ellen

Alder:       27 år

Yrke:        Sjugepleiar

Bosted:    Oslo

 

 

Reklamer

5 kommentar

 1. heisann..

  nå e ein ny blogg oppe å går. å du må forandra internettadresså mi.. 🙂

  silje

 2. Hils Bjørg fra meg. Det var direkte oppbyggelig da hun dukket opp på skjermen. Jeg var ute etter et ord om Jesus på nettet og Googlet «jesus er min» Der spretter bjørg sitt ansikt opp, det var rett og slett opppbyggelig. Tror jeg skulle bli oppmuntret med gode minner. Jeg har vært rektor på Val i mange år og vært med på Oppturene der Bjørg har vært et trofast innslag. Hils henne så mye fra meg.

  Johannes Sandstad

 3. Hei! Sent svar fra meg her.. Så koselig at du fant veien innpå her! Har hilset til Bjørg ja, hun hilser mye tilbake. Har hørt mye bra om Val, opptur og alle der fra Bjørg! Må nok få meg en tur dit en gang!

 4. hei ellen!

  det her var litt komisk.. fant veien hit via bloggen til fredrik og monica, og syns det var litt kult å se på bilder at du også var på bryllupet til stina og yngvar her oppe. visste ikke at du kjente dem, så iblant skjønner man at verden er ganske liten (iallefall i kristennorge/sverige). men ikke nok med det, verden krympa enda mer da jeg så bilde av linda renate også på bloggen din!! jobber du med henne eller?

  anders som jeg er gift med er fetter til mammaen til fredrik og stina. og linda renate har jeg kjent siden jeg var ganske liten. trodde liksom det var inger solveig som var koblingen mellom oss en gang i tiden, men nå skjønner jeg at det var litt mer enn så 😉

  uansett: moro å kikke innom en herlig og positiv blogg. håper alt er bra med sykepleieren i oslo 🙂

  klem,
  heidi (tidligere heian, nå burman)

  • Hei hå!
   JA her tok det jammen lang tid før du fikk svar ihvertfall!! Ikke så bra når eieren ikke engang besøker bloggen!! Jaja..skikkelig bloggtørke!
   Så koselig å høre fra deg da! Så du er blitt en Burman! Husker vi snakka om disse svenskene sist vi møttes! JAmmen er verden liten!
   Stina og Fredrik kjenner jeg fra Oslo, Yngvar egenlig litt fra Lundeneset i gamle dager..
   Å Linda Renate fra sykepleien.. jobber ikke sammen men treffes på «menighetsøster»-treff sammen med noen andre søstre ett par ganger i året!
   Ellers står alt bra til her! Nyter livet i Oslo og planlegger å flytte til Telemark..til min kjære..til høsten! Bor du i Sverige kanskje?
   Håper alt er bra med deg der du er 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: