DU..en hverdagshelt?!

3-5.jpg«De fleste har drømt om å redde skrikende mennesker ut av brennende bygninger eller slenge seg i liane med Jane eller Tarzan. Tanken på å være helten som blir hyllet av kongen og hele kongeriket virker forlokkende, men de færreste vet at dette faktisk er mulig. Å presentere seg som en vaskeekte helt kan bli mer enn en drøm.

hverdagshelt1.jpgBlodbanken søker nå flere hverdagshelter. På www.blodbanken-oslo.no/hverdagshelter kan du bli kjent med noen av dem som allerede har fått tittelen! Spiser du over 5 kilo frossenpizza i året? Handler flesk i Sverige og ser en god del på tv? I så fall er DU akkurat den vi er ute etter. En helt gjennomsnittlig nordmann med en god porsjon hverdagsheltpotensiale. På www.blodbanken-oslo.no kan du lese mer om hvordan du kan bli en hverdagshelt, hva stillingen innebærer og hva vi kan tilby deg.»

  • Det finnes ingen erstatning for blod. Blod kan verken fremstilles kunstig eller byttehandles med 500 oljefat og 130 kilo laks. En blodgiver er derfor like unik som blodet han gir.
  • Totalt er det ca. 16 500 blodgivere i Oslo. Likevel er det behov for flere, blodmangelen er stor.
  • Som blodgiver gjør du en viktig samfunnsinnsats. Blodbanken i Oslo forsyner alle sykehusene i Oslo med blod og blodprodukter og trenger blod fra 1000 blodgivere hver uke for å kunne levere nok blod til alle pasientene.
  • Én pasient kan under en operasjon trenge blod fra nærmere 100 blodgivere.

«DET ER ENKELT Å REDDE LIV! VIL DU GI AV DEG SELV?»

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: