For DEG!

des05-jan06-177-1.jpgEg har ein fantastiske Gud! Ein Far og venn som elske meg så ufatteligt høgt! Eg klare kje å forstå d, men eg ska få lov å tru d! I går når eg va på møde på Fjellhaug så blei d akkurat så eg følte Han sto framføre meg der eg såd, åsså pekte an på meg å sa;

«Ellen..eg elske DEG så høgt at eg va villige te å ofra min einaste sønn Jesus, for at han sko ta på seg alle DINE synder slig at DU sko få muligheden te å bli frelst å få ett evigt liv i himmelen! Å d einaste DU trenge å gjer e å tru at d så Jesus gjorde på korset, at d e nok og at d gjelde for DEG!»

Så seie han og at; «Min kjærlighed te DEG e så utrulig stor at om DU va d einaste menneske her i verden, så ville eg alligavel ha ofra min Sønn for å frelsa nettopp DEG!»

des05-jan06-176.jpgSå såg eg for meg at Gud stoppa me alle så såd i rommet å sa d sama te dei.. Å sånn vil Han stoppa opp me alle mennesker han har skapt…hos han i naboleiligheden, politikaren på stortinget, tiggaren på Karl Johan, kassadamå på Rimi, opprøraren i Øst-Europa, gatejenta i Sør-Amerika, bushmannen i Afrika, business-kvinnå i Nord-Amerika, skopussaren i Asia.. D e litt av ein Gud som elske oss alle og som «vil at alle mennesker skal bli frelst!»

Å Gud vil bruga MEG å DEG te å fortella om dette te alle dei så ikkje har hørt d, så dei kan få valget å tru dette! «Tenk, for en nåde det er av Gud at vi får være hans sendebud!!»

(Bildene e heima fra gården vår..ehh..eller mamma å pappa sin..)

Reklamer

6 kommentar

  1. du veit ikkje ken eg er.. Fekk linken gjennom Bodhild.. Et spørsmål! Er det på Finnøy!?

  2. JA! D e på Finnøy! Har du vore der??

  3. Tenk så kan eg få vær med å opplysa andre brødre og søstre om at det fins ein verden utenfor Nordhordland…Det fins ei Finnøy 😉

  4. Eg har familie på Finnøy! var det for 14 dager siden! Forloveden min si søster bur der.. Ho er gift med ein fra Jøsingfjorden.. Og så då må me ned å helsa på nevøen vår Ola! Og sjekka ut korleis det går med Mr X som kommer i mars! Bless u!

  5. Ska me se..du e forlova me broren te Ingvild (?) som e gift me Tor Magne..som eg hadde som lerar på ungdomskulen.. Kult!

  6. ojoj!! Ja,da stemmer! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: